مقالات آرشیو خبر ها
یوونتوس مالک J|Hotel شد

یوونتوس مالک J|Hotel شد

باشگاه یوونتوس در راستای تقویت سبد دارایی‌های خود، گام تازه‌ای در حوزه املاک برداشت. این باشگاه اعلام کرد ملکی را که هتل J|Hotel در آن واقع شده، با هدف توسعه زیرساخت‌های خود خریداری کرده است؛ اقدامی که تأثیری بر منابع مالی اختصاص‌یافته به فعالیت‌های ورزشی و نقل‌وانتقالات نخواهد داشت.

 

این عملیات که به تقویت دارایی‌های باشگاه منجر می‌شود، بر بودجه در نظر گرفته‌شده برای فعالیت‌های ورزشی و بازار نقل‌وانتقالات اثری نخواهد گذاشت.

 

به گزارش مارکو ساکی در بخش مالی، باشگاه یوونتوس پیشنهاد خرید ملکی را ارائه داده که میزبان هتل J|Hotel در شهر تورین است. این ملک در حال حاضر در اختیار شرکت زیرمجموعه B&W Nest S.r.l. قرار دارد که مدیریت آن را نیز بر عهده دارد. این اقدام هیچ تأثیری بر منابع تخصیصی برای نقل‌وانتقالات و تصمیمات ورزشی نخواهد داشت.

 

پیشنهاد خرید امروز توسط شرکت REAM SGR، مدیر صندوق املاک Fondo J Village و مالک ساختمان، پذیرفته شد. طبق بیانیه منتشرشده، ارزش این معامله 23 میلیون یورو تعیین شده که بر اساس ارزیابی کارشناسان مستقل نیز مورد تأیید قرار گرفته است.

 

با این خرید، یوونتوس قصد دارد مالکیت ملک و مدیریت هتل را یکپارچه کند. این هتل طی سال‌های اخیر رشد قابل‌توجهی در جایگاه بازار، رضایت مشتریان و عملکرد کلی خود داشته است. به گفته باشگاه، این ادغام موجب بهینه‌سازی هزینه‌ها و افزایش هم‌افزایی در درآمدها خواهد شد و ارزش ایجادشده در کسب‌وکار اصلی باشگاه مجدداً سرمایه‌گذاری می‌شود.

 

بر اساس اطلاعات منتشرشده توسط رسانه Calcio e Finanza، اجاره سالانه حدود 2 میلیون یورو برای این ملک، با هزینه استهلاک ناشی از خرید جایگزین خواهد شد که در نهایت صرفه‌جویی چندصد هزار یورویی را به همراه دارد. هدف اصلی این اقدام، تقویت دارایی‌های باشگاه با این فرض است که ارزش J|Hotel در طول زمان افزایش خواهد یافت. همچنین انتظار می‌رود این معامله موجب بهبود صورت‌های مالی باشگاه و تأثیر مثبت بر شاخص‌های مالی شود که به رعایت قوانین فیرپلی مالی یوفا کمک خواهد کرد.

 

لازم به ذکر است که یوونتوس مالک 41 درصد از سهام صندوق J Village است؛ بنابراین بخشی از این سرمایه‌گذاری عملاً به خود باشگاه بازمی‌گردد. این خرید در راستای استراتژی املاک باشگاه تورینی انجام شده که در سطح اروپا از معدود باشگاه‌هایی است که مالک مستقیم زیرساخت‌های اصلی خود به شمار می‌رود.

 

با اضافه شدن J|Hotel به دارایی‌های باشگاه، یوونتوس مالک تمامی املاک استراتژیک مورد استفاده در فعالیت‌های خود خواهد بود، از جمله:

 

ورزشگاه آلیانز استادیوم تورین که شامل موزه یوونتوس، فروشگاه رسمی و مرکز پزشکی J|Medical است

 

ساختمان مرکزی Headquarters Continassa

 

مرکز تمرینی Juventus Training Center Continassa

 

مرکز تمرینی Allianz Training Center Vinovo

 

مجموعه Juventus Creator Lab

 

ارزش بازار مجموع این دارایی‌ها در حال حاضر تقریباً دو برابر هزینه خرید یا ساخت آن‌ها برآورد می‌شود؛ رقمی که تا تاریخ 31 دسامبر 2025 حدود 220 میلیون یورو بوده است. انتظار می‌رود نهایی‌سازی این معامله تا اواسط ماه می انجام شود و این امر منوط به تکمیل فرآیندهای بررسی (Due Diligence) و نهایی‌سازی توافقات قراردادی است.

 

در سال‌های اخیر، J|Hotel رشد چشمگیری داشته و بیش از 200 هزار مهمان از 130 کشور جهان را پذیرش کرده است. همچنین این مجموعه میزبان بیش از 2 هزار رویداد بوده و حدود 600 هزار نفر از خدمات رستوران آن استفاده کرده‌اند. این هتل علاوه بر اینکه به یکی از مراکز مهم برای هواداران یوونتوس تبدیل شده، نقش قابل‌توجهی در اقتصاد شهری و جذب گردشگر در منطقه پیمونته ایفا می‌کند.

 

در پایان، باشگاه یوونتوس تأکید کرد که منابع مالی کافی برای تأمین هزینه این خرید را در اختیار دارد، اما در صورت وجود شرایط مناسب، امکان استفاده از منابع مالی جدید برای تأمین بخشی از این معامله را نیز بررسی خواهد کرد. با این حال، همان‌طور که پیش‌تر اعلام شد، این اقدام هیچ تأثیری بر سرمایه‌گذاری‌های آینده باشگاه در حوزه فعالیت اصلی خود نخواهد داشت؛ به عبارتی، بودجه نقل‌وانتقالات تحت تأثیر این خرید قرار نمی‌گیرد.


«به اشتراک گذارید»
Google+ Twitter Facebook
حسین صالحی
حسین صالحی«مدیر سایت»
ارتباط با نگارنده: